Uusi salausvarojen luokka ohittaa Bitcoinin (BTC) seuraavassa salaustekniikassa, sanoo Polyient Games Executive

Crazy Russo, blockchain-startup-inkubaattorin Polyient Games -liiketoimintayksikön innovaatioiden johtaja, uskoo, että blockchain-pelitilan ei-siirrettävät merkit (NFT: t) korvaavat Bitcoinin seuraavassa salauksen villityksessä.

Russo sanoo, että Polyient Games, joka on 100% sitoutunut sijoittamaan NFT:

iin, vedonlyöntiä, että seuraavien salaustekniikan markkinoiden suurimpia esiintyjiä ei johdeta Bitcoinilla tai muilla suurilla kryptovaluutoilla VentureBeat- haastattelun mukaan .

”Kaikki odottavat, että Bitcoin Evolution nousee 20 000 dollariin tai 100 000 dollariin per Bitcoin. Oma henkilökohtainen mielipiteeni siitä, että on seuraava kryptovillisuuden aalto, ei tule tulemaan perinteisten kryptovaluuttojen muodossa. Se tulee olemaan NFT: t ja blockchain-pelien sovellukset. Sillä tavalla oikein asemaamme itseämme. ”

NFT:

t ovat ainutlaatuisia digitaalisia omaisuuksia, jotka edustavat jotain arvokasta. Tokeneilla voidaan ostaa ja myydä esineitä blockchain-pohjaisissa peleissä.

Russo selittää, että NFT: t voivat antaa pelien sisäisten tuotteiden vertaistukakaupalle ylimääräisen legitiimiyden, mikä antaa pelaajille mahdollisuuden olla tosiasiallinen omistusoikeus tuotteisiin ja hyötyä niistä kysynnän vaihtelun vuoksi.

”Aluksi rahakkeilla ei ollut hyötyä. Mutta merkitsemällä pelin sisäiset tuotteet salkkuketjuun kaupallisina tuotteina, se on luonut vakiintuneet markkinat, joilla näillä tuotteilla on välitön arvo. On hienoa ajatella, kuinka se voi laajentua. Jos olen pelaaja ja yritän tasapainottaa esineitäni, voin myydä ne jollekin, joka haluaa maksaa pelata ja ei halua käyttää hikeä esineiden tasoittamiseen. „

Huolimatta optimismististaan ​​NFT: n suhteen, Polyientin johto myöntää, että yhtiön lähitulevaisuus on edelleen sidottu Bitcoinin omaisuuteen.

Pitkällä aikavälillä hän odottaa, että blockchain- ja token-taloudet eivät enää liity suoraan salaustekniikkaan, kun yleistyminen yleisön ja kehittäjien keskuudessa kasvaa.