Mit kærlighedshat-forhold til Bitcoin og tip til begyndere

Bitcoin tog en tumbling i går og faldt under supporten på $ 10.500. Uden tvivl forårsagede det massiv likvidation på tværs af børser og mindede mig om de dage, hvor jeg handlede Bitcoin inderligt. Som en erhvervsdrivende, der har tjent stort og tabt stort, håber jeg at dele nogle tip med dem, der lige er begyndt at handle BTC-futures.

Mit kærlighedshat-forhold til Bitcoin blev dannet så tidligt som i oktober 2017 lige før dets episke stigning til over $ 20.000

På det tidspunkt talte næsten alle de teknologirelaterede websteder, jeg gennemsøgte, om Bitcoin og alle historierne om millionær over natten. Meget fristet deponerede jeg først $ 2000 uden grundig undersøgelse af kryptokurver. Da jeg først tjente et overskud på 5%, var jeg helt rolig og klappede mig selv på ryggen for at tjene penge ved første forsøg. Jeg fortalte mig selv, at jeg bare ville tjene nogle lommepenge, og jeg ville sælge min Bitcoin, så snart den fik lidt mere. Men da Bitcoin klatrede højere og højere, blev jeg tilsluttet og pløjede et stykke penge – $ 12.000 i alt alt inden for en måned. Så en dag – du ved sikkert allerede, hvad der var sket – startede Bitcoin et frit fald

På indersiden havde jeg et panikanfald, men jeg fortsatte med at fortælle mine venner og vigtigst af alt mig selv, at Bitcoin allerede havde et par dråber tidligere, og at det var sprunget tilbage, så der var ikke meget at bekymre sig om. Det eneste er, at det ikke kom sig som de sidste par gange. Jeg så det synke ned og ned og sagde nej til enhver mulighed for at sælge det. På mindre end en måned blev halvdelen af ​​mit depositum udslettet sammen med min tillid til Bitcoin. Tabet gjorde virkelig ondt, og jeg brugte flere måneder på at sørge for det. Men det var som et vækkekald for mig, og jeg begyndte at lægge mere kræfter på at undersøge, hvad der fik Bitcoin til at krydsse, og hvorfor Bitcoin-markedet bevægede sig så voldsomt.

Min forskning i Bitcoin overbeviste mig om, at den ikke kun kunne afdække inflation på lang sigt, men også kunne fungere som en kortsigtet investering på grund af dens høje volatilitet

Denne gang besluttede jeg at skifte side og gå med hovedtrenden. Jeg åbnede en konto hos Bexplus , en kryptobørs , der er kendt for sin brugervenlige grænseflade og nybegyndervejledning. Ved hjælp af sin demo-konto lærte jeg at analysere markedet med forskellige indikatorer. Nogle gange vandt jeg, nogle gange tabte jeg. Men da Bitcoin fortsatte med at falde i de få måneder, tjente jeg mere, end jeg tabte ved at kortslutte Bitcoin. Nu diversificerer jeg min portefølje, investerer i andre traditionelle aktiver for at styre risici og anvender det, jeg lærte, til handel. Selvom jeg handler Bitcoin sjældnere, tjener jeg stadig penge ved at deponere dem i Bexplus-tegnebogen med en årlig sats på op til 30%.

Jeg tror stadig, at bitcoin er en styrke for det gode og et ideelt aktiv på trods af sin volatilitet, især på et tidspunkt, hvor regeringen fortsætter med at udskrive mere fiat. Hvis du håber at investere i Bitcoin og deltage i futureshandel, her er nogle tip til dig:

Tip 1: Start med små hovedstæder

Ved at starte i det små kan du gå langt. Det tilrådes, at du deler dine hovedstæder i flere positioner. Så hvis markedet går imod dig, kan du allokere en position i den modsatte retning for at afdække tab.

Husk, at hvis du handler BTC CFD, vil købekraften blive betydeligt større ved hjælp af gearing. For eksempel, hvis du åbner en position ved hjælp af 0,01 BTC og 100x gearing, vil positionen være 1 BTC værd.